Saturday 31 May 2008

Mai

En liten update:

- Jeg er nå ferdig med siste innlevering - det føles bra! Får ikke karakteren før i juli, men tror det gikk bra, og egentlig betyr den ikke så mye fordi:

- Jeg kom inn på AA (architectural association) og når jeg nå vet helt sikkert at Lånekassen støtter de absurd høye skolepengene har jeg bestemt meg for å takke ja til plassen, og begynner der 22. september. For de uinvidde (alle som ikke er arkitekter) har AA en av Storbritannias aller beste arkitektutdannelser , og er svært anerkjent over hele verden. Sjekk ut på www.aaschool.ac.uk . Skolen ligger i Bedford Square, som ligger like ved British Museum og Tottenham Court Road. Yeah! Blir nok litt mer hardcore enn London Met foundation; første prosjektet vi har i introduksjonsuken heter 'sink or swim'... Så, ja - gruer meg litt, ny skole, nye lærere, nye elever - men samtidig er det kjempespennende, jeg kommer til å lære utrolig mye, vil nok få gode kontakter på et sånt sted, og hvis jeg 'play it right' kan denne skolen åpne veldig mange muligheter for meg. Noe annet som er bra er at man får utforske masse ulike media, og eksperimentere med ulike måter å kommunisere ideene sine- noe som passer meg bra; de er visst også spesielt bra på film og arkitektur, noe som læreren min mente ville passe for meg. Og jeg er enig. Og når jeg er kommet over første lille angsten gleder jeg meg egentlig bare veldig mye!
- Nå har vi fri en hel uke (bliss!) før vi skal begynne å bygge sommerutstillingen. Tror vi er ferdige 19. juni, og 23.juni reiser jeg til Oslo for å jobbe paa kaffebrenneriet. Kommer til Bergen i slutten av juli, vet ikke ennå når jeg drar til London, det kommer an paa jobbing og saant.
- I morgen flytter jeg til et nytt kollektiv rett ved Shoreditch Park, tror det blir bra. Billigere, mer sentralt, finere område, hyggeligere flatmates og større rom. Yeah!

Her er noen bilder fra siste prosjektet mitt - som handlet om å lytte til alle de bittesmå lydene i skogen som man ikke legger merke til hvis ikke man hører ekstra godt etter.







Ground + 1

















Ground + 1


























Tree + 1