Tuesday 23 October 2007

Mitt liv denne uken


Hm, ja hva har skjedd siden sist? England tapte både rugby og formel 1finalene i helgen, så laber stemning i byens puber. Heldigvis kommer de fort over slike 'minor tradgedies' disse engelskmennene, er alltid en ny kamp å se frem mot. Personlig lar jeg meg ikke affisere av slikt, og har levd i min egen lille boble gjennom alle kampene/løpene. Men er jo slikt folk snakker om da, så greit å være litt oppdatert.

Min boble har bestått av et par øl (som alltid, når kan jeg begynne å regne med at dere tar dem for gitt?), siste innspurt av et tre-ukers kunstprosjekt (kunst ja, vi får ikke begynne med bygninger og slikt før etter et par innledende runder for å finne vårt uttrykk og inspirasjon), litt jobbing på scandikitchen (som alltid hyggelig) og det er vel det. Dagene mine har blitt lengre, er sjelden hjemme i løpet av en tolvtimers dag. Men er deilig å føle at jeg har begynt å komme i siget, er blitt litt mer hverdag og litt mindre 'oi, tenk at jeg bor i London!'. Det, og at jeg i tillegg syns det er rart å gå hjem fra jobb uten å ha tatt en pint (eller to) først, tror jeg er sikre tegn på at jeg er i ferd med å bli en londoner.

Hverdagsting å nevne er for eksempel at etter at jeg fikk en brunost fra sjefen min og ostehøvel fra onkel Kjartan og Claudia så har jeg aldri spist mer brunost enn jeg gjør nå. Er ikke det ironisk, så vet ikke jeg. Jeg har også 'oppdaget' pen and ink, er utrolig gøy å tegne eller skrive med. Har sluttet helt å shoppe klær, nå går det bare i kunstmaterialer (har funnet en fantastisk butikk på tre etasjer, med alt på salg og mottoet 'Let's fill this town with artists'. Studentrabatt har de også). Jeg er også nå den stolte eier av et oyster card (til tuben) og et barclay's card med chip og pinkode som ikke funker. Har også mer enn ti engelske nummer på mobillisten. Nærmer meg nå...

3 comments:

Hannah said...

godt å høre at du har samme standarder som meg for når man hører til et sted:
tube/metrokort
bankkort (med chip! hurra!)
lokale nr på mobilen
lokale vaner (for deg, øl, for meg, varm lunsj. )
grool!

Andrea said...

for deg varm lunsj, for meg øl og varm lunsj. samtidig.

Merethe said...

Kjekt å høre at du trives og er kommet i siget! Se ellers min e-post til deg.
Love auntie Bunny